Oneindig veel mogelijkheden

Er zijn eindeloos veel kleuren en motieven skai. Wij laten hier de 3 standaard skai motieven zien die hoofdzakelijk gebruikt worden.
Uiteraard kunnen wij al deze motieven en kleuren wel bestellen. Wij denken graag met je mee!

Standaard skai

De standaard skai is een neutrale normale skai. Deze lijkt over het algemeen het meest op de originele buddyseat motieven vanuit fabriek. Dit type skai is in heel veel verschillende kleuren te verkrijgen. Combineren van verschillende kleuren kan uiteraard ook.

Anti-slip skai

Deze microlook skai is een antislip materiaal. Deze wordt regelmatig gecombineerd met de standaard skai. Hierdoor krijgt de buddyseat een luxe uitstraling en wordt deze een stuk comfortabeler. Dit type skai is in verschillende kleuren te verkrijgen, maar omdat deze meestal op het zitvlak gemaakt wordt, is zwart het minst gevoelig voor vuiligheid.

Grove skai

Deze grove skai wordt meestal gecombineerd met microlook en standaard skai. Vooral grotere buddyseats en Corbin seats hebben origineel vanuit fabriek een aantal vlakken met grove skai. Deze skai is hiervoor een prima vervanger!

Rand met stiksel

Dit is een simpele stikrand waarbij 2 delen skai zich overlappen. Dit is de meest voorkomende naad die wij gebruiken tijdens bekleden. Eventueel is een dubbele stikrand ook mogelijk voor een mooi effect.

Bies

Hierbij wordt er een bies (kan in verschillende kleuren) tussen 2 delen skai gemaakt. Deze bies wordt vooral gebruikt bij klassieke motoren en Choppers.

Stiksels

Om de buddyseat te verfraaien kunnen er naar wens stikselranden in de skai gemaakt worden.

Logo's borduren

Wij bieden ook de mogelijkheid om logo’s in de skai te laten borduren. Drukken of stansen is helaas niet mogelijk.

Bodemplaat vormgeving en verbetering

Wij maken de buddyseat stukken comfortabeler door te combineren met twee comfortabele schuimsoorten. Daarnaast kijken wij ook naar de houding of verhogen of verlagen noodzakelijk is. Ook kunnen wij een bodemplaat voorzien van schuimwerk. 

Let op, wij verzorgen alleen het schuimwerk. De bodemplaat zelf inclusief bevestiging verzorgen wij niet.