Veel gestelde vragen

1. Als je de buddyseat zonder afspraak komt brengen of laat afleveren door de pakketdienst, streven wij ernaar om de buddyseat binnen 3 weken klaar te hebben. De aflevertijd is in dit geval afhankelijk hoe druk het is in het atelier.

2. Als je van tevoren een afspraak maakt, dan plannen wij deze in een bepaalde week. Wij maken de buddyseat dan in de geplande week voor elkaar (de week levertijd gaat in zodra de buddyseat bij ons is).

Nee, wij zijn van mening dat gel geen oplossing is voor een oncomfortabele situatie. Wij gebruiken daarom twee soorten schuim die optimale stevigheid en comfort geven. 

Ja, er is een online tool waarbij je jouw zithouding kunt bekijken en kunt zien wat het doet als je een buddyseat aanpast in hoogte.

Ga naar: www.cycle-ergo.com

Bij een optimale houding is je been iets meer dan 90 graden gebogen in zithouding.

Een goede zit is afhankelijk van meerdere factoren (lengte, gewicht, lichaamsvormen, model buddyseat, model motorfiets). Wij streven ernaar om het maximale comfort te realiseren. Dit garandeert niet dat de gebruiker nooit meer ongemakken ervaart. Dit is per persoon verschillend en de aanpassingen werken dus voor de ene persoon beter dan voor de ander.

Nee, helaas kunnen wij alleen met stiksels verschillende stukken skai verbinden en lijnen maken over een buddyseat. Origineel worden deze fabrieksmatig digitaal in de buddyseat gewerkt, wat helaas niet mogelijk is in ons atelier.